vrijdag 26 oktober 2012

Yaş Pasta

Ingrediënten

Pandispanya

  • 5 yumurta
  • 135 gram seker
  • 140 gram un
  • 1 pakje vanille
  • 1 pakje bakpoeder
Bereidingswijze
5 yumurta ile sekeri yarim saat mikserle cirp. Unu dok. Sonrada 1 paket vanilya ve kartma tozunu ilave et. Yuvarlak bir tepsiye yagli kagidi ser. Hamuru icine dok. Bekletmeden onceden isinmis firina sur.

Ingrediënten vulling

Krema

  • 1 paket kakao
  • yarim kilo sut
  • 2 yumurta
  • 3 yemek kasigi un
  • 10 yemek kasigi seker
  • 1 paket vanilya
Bereidingswijze
Soguk sute hepsini karistir. Muhallebi kivamina gelinceye kadar pisir. Atesten indirince hic karistirma.

Pastayi ikie bol arasina sur. Geri kalanini uzerine dok. Hertarafi kapanmak sarti ile.

Ingrediënten
Suslemek icin beyaz krema (slagroom)

  • 1 bardak sut
  • 1 yumurta
  • 4 kasik seker
  • 1 bardak su
Bereidingswijze
Soguktan bu malzemelerin hepsini karistir. Sonrada muhallebi kivamina gelinceye kadar pisir. Soguduktan sonra 1 paket erimemis sana yagini icine dok ve mikserle cirp. Sonra krema sikacagi ile pastanin uzerine bu muhallebi ile susle.
Afiyet olsun




Geen opmerkingen: